خانه / آشپزی / همبرگر قارچ با طعم سیر

همبرگر قارچ با طعم سیر

همبرگر قارچ با طعم سیر

همبرگر قارچ با طعم سیر

آماده کردن مواد برای تهیه همبرگر قارچ با طعم سیر:

۱- سیرها رو پوست بگیرید و ریز رنده کنید.

نتیجه تصویری برای سیر خرد شدهتصویر مرتبط
۲- برگ‌های جعفری رو جدا کنید و ریز خرد کنید.

نتیجه تصویری برای جعفری خرد شده
۳- قارچ‌ها رو تمیز کنید.

نتیجه تصویری برای قارچ
۴- نان‌ها رو از وسط نصف کنید.

نتیجه تصویری برای نان همبرگر از وسط نصف شده
۵- به جای منداب می‌تونید از سبزیجات دیگه مثل شاهی هم استفاده کنید.

تصویر مرتبط

 

طرز تهیه:

سیر……………………………………۲حبه

جعفری………………………………..۲شاخه

کره……………………………………..۳۵گرم

قارچ…………………………………….۲عدد بزرگ

نان همبرگر…………………………….۲عدد کوچک

سس خردل تند………………………..به میزان لازم

لیمو……………………………………..۱عدد

منداب یا شاهی……………………….۱مشت

 

دستور پخت:

نتیجه تصویری برای همبرگر قارچ با طعم سیر

  1. از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. سیر و جعفری رو با کره (نرم) ترکیب کنید. ترکیب کره رو روی قارچ‌ها بمالید.
  3. قارچ‌ها رو در فویل آلومینیومی بپیچید و برای ۱۵ دقیقه تا نرم و مغزپخت بشن در فر بپزید.
  4. آبی که در فویل جمع شده رو روی برش‌های نان بریزید. سس خردل رو روی نان‌ها بمالید و قارچ‌ها رو روی اون‌ها بذارید. آب لیمو رو روی قارچ‌ها بچکونید، برگ‌های منداب رو روی اون‌ها بذارید و میل کنید.

 

درباره ی alipour@f

همچنین ببینید

پلو مرغ زعفرانی

پلو مرغ زعفرانی پلو مرغ زعفرانی یک غذای فرنگی بسیار خوشمزه است .ترکیب ماست با …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رفتن به نوارابزار