طرز پخت کوکو سبزی

۱۹ آبان ۱۳۹۶ 358 بازدید بدون نظر

طرز پخت کوکو سبزی

طرز تهیه کوکوسبزی

کوکو سبزی

دستور پخت این غذای ساده و خوشمزه ایرانی را برای شما در ادامه مطلب قرار داده ایم .

مواد لازم:

۱- از سبزی کوکو شامل تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و مقدار کمی شنبلیله استفاده کنید. اون ها رو پاک کنید، تمیز بشویید و بگذارید تا کاملا خشک بشن. بعد سبزی ها رو ریز خرد کنید.

تصویر مرتبط

۲- زرشک ها رو پاک کنید، بشویید و کنار بذارید تا خشک بشن.

نتیجه تصویری برای زرشک

۳- گردو ها رو خرد کنید.

نتیجه تصویری برای گردو خرد شده

دستور پخت:

سبزی کوکو …………………..۱کیلوگرم

 تخم مرغ ………………………..  ۳عدد

  آرد    …………………………… ۱قاشق غذا خوری

زرشک  ………………………….. ۱قاشق غذاخوری

گردو   ……………………………….۲عدد

زرد چوبه……………………………  به میزان لازم

فلفل…………………………………به میزان لازم

نمک………………………………….به میزان لازم

نتیجه تصویری برای سبزی کوکویی

ابتدا تخم مرغ رو در کاسه نسبتا بزرگی بشکنید و اون ها رو کمی بزنید. سبزی خرد شده، آرد، زرشک (در صورت تمایل) و گردو (در صورت تمایل) رو اضافه کنید و دوباره مواد رو هم بزنید.کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مایه کوکو بزنید و مواد رو خوب با هم ترکیب کنید.در ماهیتابه ای روی حرارت بالا کمی روغن بریزید و گرم کنید. مایه کوکو رو در اون بریزید و به صورت یکدست پخش کنید. بعد از ۱ یا ۲ دقیقه وقتی کوکو از زیر کمی سفت شد، حرارت رو کم کنید و بذارید تا کاملا ببنده و رنگش کمی تیره بشه.حالا باید کوکو رو بچرخونید تا از سمت دیگه هم بپزه. می تونید کوکو رو به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید تا راحت تر بتونید اون رو بچرخونید. این غذای خیلی ساده و خوشمزه را می توانید با نان یا برنج میل کنید .


نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.