جوجه کباب با زعفران و ماست

۲۱ آبان ۱۳۹۶ 769 بازدید بدون نظر

جوجه کباب با زعفران و ماست

جوجه کباب با زعفران و ماست

جوجه کباب با زعفران و ماست

آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست:

۱- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید.

تصویر مرتبطنتیجه تصویری برای پوست لیمو رنده شده
۲- برگ‌های آویشن رو ریز خرد کنید.

تصویر مرتبط
۳- سیر‌ها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.

نتیجه تصویری برای سیر خرد شده
۴- از فیله مرغ استفاده کنید. اون‌ها رو به شکل مکعب های ۲ سانتی متری خرد کنید.

نتیجه تصویری برای مرغ خرد شده

طرز تهیه:

ماست چکیده……………………………………۳/۴ پیمانه

روغن زیتون………………………………………۱/۴ پیمانه

لیمو………………………………………………۱ عدد

برگ آویشن…………………………………….۲ قاشق غذاخوری

سیر……………………………………………..۲ حبه

زعفران………………………………………….۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل پاپریکا…………………………………….۱/۲ قاشق چای خوری

زردچوبه…………………………………………۱/۴ قاشق چای خوری

نمک…………………………………………….۱/۸ قاشق چای خوری

فلفل قرمز……………………………………..به میزان لازم

فلفل سیاه……………………………………به میزان لازم

مرغ……………………………………………۹۰۰گرم

دستورپخت:

نتیجه تصویری برای جوجه کباب با زعفران و ماست

    1. در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگ‌های آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.

    1. تکه‌های مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای ۲ ساعت تا ۱ شب در یخچال بذارید.

    1. زمانی که قصد پختن داشتید، گریل رو روشن کنید یا ماهیتابه گریل رو روی گاز گرم کنید. مرغ‌ها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اون‌ها رو برای حدود ۶ تا ۸ دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید.

  1. کمی روغن زیتون روی اون‌ها بپاشید و در کنار برش‌های لیمو میل کنید.


نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.