خانه / آشپزی / آموزش پخت خورشت آلومسما

آموزش پخت خورشت آلومسما

آموزش پخت خورشت آلومسماخورش آلو مسما

آلو مسما (مسمی) از غذاهای خوشمزه ی گیلانی است. طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید.

نکاتی در مورد تهیه ی خورش آلو مسما:

۱- پیاز را خرد کنید.

تصویر مرتبط
۲- لپه را از ۲۴ ساعت قبل از پخت خیس کنید. ترجیحا در این میان آب آن را ۲ بار عوض کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

تصویر مرتبط
۳- به دلخواه از ۴ تکه گوشت از هر بخشی از مرغ استفاده کنید.

تصویر مرتبط
۴- آلو و قیسی را ۱ساعت قبل از پخت خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

نتیجه تصویری برای الو خیس دادهنتیجه تصویری برای الو خیس داده
۵- در صورت تمایل رب را در مقداری روغن تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شو

نتیجه تصویری برای تفت رب

 

دستور پخت:

روغن…………………………………..به میزان لازم

پیاز…………………………………….۲ عدد

لپه…………………………………….۱/۲ پیمانه

مرغ…………………………………..۴ تکه

نمک…………………………………به میزان لازم

فلفل………………………………..به میزان لازم

زردچوبه……………………………به میزان لازم

آلوسیاه……………………………۱۲ عدد

قیسی……………………………۱۲ عدد

زعفران…………………………..به میزان لازم

شکر…………………………….۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی………………۲ قاشق غذاخوری

 

آموزش پخت:

  1. ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید، تا طلایی شود.

  2. لپه را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید، این کار نمی گذارد که لپه در هنگام پخت له شود.

  3. ۲ پیمانه آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای ۲ ساعت قل بزند.

  4. در این میان، در ماهیتابه ای دیگر، مقداری روغن بریزید و تکه های مرغ را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل و در صورت تمایل زردچوبه بزنید. سپس آن را به ترکیب لپه اضافه کنید.

  5. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، آلو و قیسی ها را به همراه زعفران (آب کرده)، شکر و رب به خورش اضافه کنید.

  6. وقتی خورش لعاب انداخت، آماده سرو است.

 

درباره ی alipour@f

همچنین ببینید

پلو مرغ زعفرانی

پلو مرغ زعفرانی پلو مرغ زعفرانی یک غذای فرنگی بسیار خوشمزه است .ترکیب ماست با …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رفتن به نوارابزار