آموزش ته چین مرغ

۱۹ آبان ۱۳۹۶ 1163 بازدید بدون نظر

آموزش ته چین مرغ

آموزش پخت ته چین مرغ

نتیجه تصویری برای ته چین

ته چین یکی از بهترین غذاهای ایرانی است ک بر سرسفره ها در مهمانی و مجالس قرار دارد .ته چین مرغ می تواند یک انتخاب مناسب در بین انواع غذای ایرانی برایتان باشد. البته ته چین مرغ یک غذای گران قیمت است چرا که مواد اولیه آن به میزان نسبتا زیاد و از انواع مختلف می باشد. ماست موجود در این غذا به آن ماهیتی سرد می دهد.

ارزش غذاییدارای ویتامین های۱B، ۲B، ۳B، ۶B، ۸B، ۱۲B، D، روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم، گوگرد، سدیم، آهن، مس، پروتئین، حاومی آنتی بیوتیک، مقوی، ضعف عمومی، ضد تومورها، اسپرو، استئاتوره، اعصاب، احتمال جنین دختر را بالا میبرد، لاغری، عفونت کلیه، زخم مثانه و کلیه، عوارض یئسگی، بری بری، سنگ کلسیمی، پزوریازیس، اسهال خونی، اسهال، سرطان(پوست، قولون، روده، سینه)، رشد قد، پیشگیری از ضعف شنوایی، بدبویی مدفوع، کوریزای مزمن، نارسایی پاراتیروئید، سل، اسپاسموفیلی، پارکینسون، زونا، کم خونی هیپوکرومی، آرتوروز، فقدان گرانولوسیت در خون، تشنجات، رادیو درمیت، تب برفکی، اکروسیانوز.

دستور پخت:

برنج ………………………….. ۴پیمانه

سینه مرغ……………………. ۳۰۰گرم

ماست ………………………. ۳لیوان

تخم مرغ ……………………. ۲عدد

پیاز ………………………….. ۱عدد

زعفران ……………………به میزان لازم

نمک ………………………به میزان لازم

زردچوبه …………………..به میزن لازم

روغن ……………………..به میزان لازم

۱).ابتدا برنج را شسته و بخیسانید

نتیجه تصویری برای برنج خیساند

۲).پیاز را خرد کرده در کمی روغن تفت دهید.

نتیجه تصویری برای پیاز سرخ کردن

۳).مرغ را به تکه های کوچک برش بزنید و در پیاز تفت دهید و بپزید .به آن نمک و کمی زرچوبه هم اضافه کنید. می توانید قدری از زعفران ساییده و آماده شده را هم داخل مرغ بریزید

نتیجه تصویری برای سرخ کردن مرغ تکه تکه شده

۴).برنج را آبکش کنید و با ماست و تخم مرغ و زعفران و کمی نمک مخلوط کنید.

نتیجه تصویری برای برنج ابکش شده مخلوط ماست

نتیجه تصویری برای ت چین در فر

۵).شما می توانید ته چینتان را هم در قابلمه و هم در پیرکس و در فر درست کنید. من اینجا در تابه دیواره بلند درست کردم. باید ته ظرفتان را روغن بریزید و دیواره ها را هم چرب کنید.

نتیجه تصویری برای تهیه ته چین در قابلمه

۶).سپس مخلوط برنج را داخل ظرف ریخته ، مرغ را روی آن بچینید و داخل مایه فرو کنید. بعد در قابلمه را گذاشته و روی گاز آن را دم کنید. نیم ساعت با شعله متوسط زمان می خواهد.

نتیجه تصویری برای سپس مخلوط ته چین ، مرغ را روی آن بچینید و داخل مایه فرو کنید

۷).در فر هم روی ظرفتان را با فویل آلومینیوم بپوشانید و در دمای ۱۶۰ درجه یک ساعت قرار دهید تا برشته شود. در نهایت در ظرف مورد نظر برگردانید.

نتیجه تصویری برای ت چین در فر

نتیجه تصویری برای ت چین در فر


نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.